Leen Dendievel sluit bijzonder jaar af: “Verdriet gehad”

door: ASX
Leen Dendievel.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Het nieuwe jaar inzetten betekent steevast ook even stilstaan bij wat geweest is. Onbekend en bekend Vlaanderen blikt op social media terug op 2022. Ook voor actrice Leen Dendievel een bijzonder jaar.

“Ik heb een boek herschreven, ik heb mensen doen lachen, ik heb jongeren gezien, gehoord en gesproken, ik heb vastgehouden en losgelaten, liefgehad, verdriet gehad, mooi theater gezien, brieven geschreven, mensen leren kennen, kansen gekregen, vertrouwen gegeven…”, klinkt het openhartig op Leens Instagrampagina.

In haar post richt ze ook enkele woorden tot haar echtgenoot, zanger Udo Mechels, met wie ze in 2018 in alle stilte getrouwd is. “Mijn man is terug mijn grootste liefde met wie ik dit alles wil delen. Ik zal geloven, in hem, mezelf, de goedheid van de mens en ervan overtuigd zijn dat wie het wil, ook zal geloven in mij”, gaat het verder.

Leens openhartige boodschap kan op heel wat bijval rekenen van haar collega’s uit de showbizzwereld. “Jij kan alles! Je bent al zo veel! En bovenal ook nog eens een mega tof mens” reageert actrice Maike Boerdam. "You beauty", vult Eline De Munck aan.