Miguel Wiels en Niels Destadsbader doen opvallende bekentenis over hun vriendschap

door: STG
Niels Destadsbader bij 'Tien Om Te Zien'
Afbeelding bron: VTM

Niels Destadsbader en Miguel Wiels zijn twee handen op een buik. Hun vriendschap duurt inmiddels al tien jaar en dat zal op een bijzondere manier gevierd worden.

Intussen is het al tien jaar geleden dat Niels Destadsbader en Miguel Wiels voor het eerst hebben samengewerkt. Doorheen de jaren zijn er heel wat voorbeelden van die succesvolle samenwerking. Vanochtend hebben ze dan ook bekendgemaakt hoe ze dat speciale moment gaan vieren. 

Skwon meiske’, ‘Een beetje anders’ en ‘Mee naar boven’. Het zijn maar enkele voorbeelden van succesvolle nummers die ze samen gemaakt hebben. Om hun tienjarige samenwerking te vieren hebben ze een nieuwe tournee op poten gezet. Die trekt langs vijf grote steden: Gent, Oostende, Leuven, Antwerpen en Hasselt.

Naast hun bestaande hits is er tijdens de theatertournee ook plaats voor nieuw werk. Miguel en Niels zijn naar eigen zeggen van plan om het publiek te verrassen. Dat vertelden ze bij Maarten en Dorothee op Qmusic. 

Niels en Miguel zullen ook enkele internationale klassiekers in een nieuw jasje steken. Tijdens hun tournee geven ze ook een inkijk in hun samenwerking. Zo komen fans van het duo straks te weten waarom Niels altijd ‘s middags wil afspreken en waarom ze één keer per jaar stevige ruzie hebben.