Na Carmen Pfaff belandt ook Jean-Marie Pfaff in het ziekenhuis: "Het bloedde stevig"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Vorige maand raakte bekend dat Carmen Pfaff een hersenbloeding kreeg op het vliegtuig richting Mallorca. Nu blijkt ook echtgenoot Jean-Marie Pfaff even in het ziekenhuis te zijn beland.

Jean-Marie Pfaff moest met een andere man een balk optillen. De man struikelde, waardoor de balk naar beneden viel, van Jean-Maries linkerknie tot z'n enkel.

"Jean-Marie bleef er heel rustig bij, ook al bloedde het stevig. Een diepe snede in zijn scheenbeen moest genaaid worden, met twaalf hechtingen. Hij kreeg ook een spuit tegen tetanus en moet antibiotica slikken", zegt dochter Kelly Pfaff aan Het Laatste Nieuws.

“Het klinkt dramatischer dan het is. We hadden zoiets van: 'Dit kan er ook nog wel bij.'", bedenkt Kelly zich. De eerste dagen moest Jean-Marie z'n been omhoog houden en moesten de open wonden goed verzorgd worden.

"Het was even pittig maar intussen rijdt hij zelf naar ons mama in het ziekenhuis en heeft hij zelfs geen krukken meer nodig. Al zijn afspraken kunnen opnieuw doorgaan. Het geneest mooi. De grote pijn is weg, zegt hij", aldus Kelly.