Na strijd tegen kanker moet Goedele Liekens opnieuw grote tegenslag verwerken

door: COS
Goedele Liekens in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: GoPlay

Goedele Liekens maakte eind 2020 bekend dat ze de diagnose huidkanker had gekregen. Net voor de zomer van 2021 kreeg Goedele te horen dat ze genezen was.

Goedele Liekens zat in een relatie toen ze tegen huidkanker vocht. De relatie kwam tijdens de kankerbehandelingen echter tot een einde. "Je bent geen leuke partner als je kanker hebt", vertelde Goedele aan Gazet van Antwerpen.

In het najaar van 2022 leek het liefdesgeluk Goedele opnieuw toe te lachen. Goedele verscheen met een mysterieuze man op de première van 'Zillion'. Later bleek het om Edwin te gaan, een Nederlandse advocaat.

"De situatie is ingewikkeld", vertelde Goedele in januari aan Dag Allemaal. Omdat hij in Nederland woont, was het niet eenvoudig om af te spreken. "Waar 't naartoe leidt, weet ik niet, maar ik vind deze snuffelfase heerlijk", zei Goedele.

Verder dan de snuffelfase lijkt de relatie niet te zijn gekomen. Goedele is namelijk terug vrijgezel. "Ik ben meer dan tien jaar gescheiden, had een lange relatie met een Limburger en onlangs deed ik nog eens een poging", zegt ze in Dag Allemaal.

"Ik wil niet de rest van mijn leven alleen blijven, het is aangenamer met twee. Ik wil dus volop gaan ontdekken", zegt de presentatrice en politica. "Daar is de zomervakantie ideaal voor, toch?"