Sarah Puttemans heeft erg ontroerende boodschap voor haar ouders

door: STG
Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans is niet meer weg te denken van het televisiescherm. Al was de stap ernaar toe groter dan verwacht. In Het Laatste Nieuws komt ze met een opvallende bekentenis.

Sarah Puttemans is vooral bekend van haar passages op Youtube en Instagram. Al is het vloggen niet allemaal rozengeur en maneschijn. "Dat is soms wel vermoeiend. Ik denk dat het wel normaal is dat er dagen zijn waar ik geen zin heb om te vloggen", biecht ze op in Het Laatste Nieuws. "Maar ik probeer toch om elke dag te filmen."

Sarah is ervan overtuigd dat mensen zo een ander beeld van haar gekregen hebben. "Mensen hebben echt kunnen zien hoe ik met een camera omga. Ik vind het ontzettend leuk om mijn leven te delen. Dat doe ik echt graag", zegt Sarah.

Toch was de stap om te starten met vloggen niet evident. Ze heeft dan ook een bijzondere boodschap voor haar ouders. "Mijn ouders hebben mij een jaar aan een stuk proberen overtuigen om een vlogcamera te kopen en te starten. Dat heb ik uiteindelijk gedaan. Ik ben er mijn familie heel dankbaar voor, omdat dat mij heel veel kansen gegeven heeft om aan televisieprogramma's mee te doen."