Sarah Puttemans neemt opvallend besluit over nieuwe mediaplannen

door: STG
Viktor Verhulst en Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans is steeds meer te zien op televisie. We kennen haar vooral van haar vlogs op Instagram, maar de laatste tijd zien we haar ook regelmatig in programma's bij VTM en Play4.

Sarah Puttemans is bij het grote publiek vooral bekend als influencer, maar de laatste maanden zien we haar steeds vaker op televisie. Zo is ze te zien in 'De Verraders', maar eerder verscheen ze ook al achter het fornuis van 'Celebrity Masterchef' op Play4.

In Het Laatste Nieuws maakt Sarah de balans op van haar televisiejaar. "Ik denk dat er nu echt wel een totaal andere Sarah wordt geprojecteerd op het scherm", klinkt het. "Ik vind het heel leuk om een andere kant van mezelf te laten zien."

Al lijkt het erop dat we Sarah binnenkort weer wat minder op het scherm te zien krijgen. "Op dit moment is er geen programma waarvan ik denk dat ik er echt aan wil meedoen, maar ik denk wel dat wat moet zijn, zo zal zijn. We zien wel wat de toekomst brengt. Als er een programma op mijn pad komt waar ik me echt goed in voel, wil ik dat wel doen", besluit ze.