Sarah Puttemans trekt aan alarmbel en heeft niet mis te verstane boodschap: "Er moet een lijn getrokken worden"

door: LHX
Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

In haar tweewekelijkse vlog houdt Sarah Puttemans al haar fans op de hoogte van wat ze zoal doet. In de recentste aflevering moet haar iets van het hart.

Sarah Puttemans leest steevast de reacties van de kijkers van haar vlog. Ze vindt het erg fijn om feedback te krijgen, maar de laatste tijd gaan ze voor haar te ver.

"Op mijn laatste twee vlogs heb ik wel wat kritiek gekregen", vertelt ze. "Ik vind het jammer dat dat zo publiekelijk moet gebeuren. Jullie kunnen mij ook altijd een berichtje sturen."

Concreet vinden sommige van haar volgers het niet kunnen dat ze soms enkele dagen niet vlogt. Dat deed ze onlangs nog op vakantie. "Ik ben op vakantie ook zoveel bezig met content te maken voor merken en soms is het gewoon echt te veel. Ik denk dat mensen dat een beetje onderschatten", verklaart ze.

"Ik begrijp wel dat jullie dat verwachten, maar het is niet makkelijk om met veel dingen tegelijkertijd bezig te zijn", vervolgt ze. Ze merkt bovendien dat ze zó afhankelijk is van haar gsm dat het echt ongezond wordt.

"Ik vind het heel erg om zulke comments te lezen. Dat kwetst me", klinkt het emotioneel. "Ik wil zoveel mogelijk tonen, maar soms moet er een lijn getrokken worden, zowel voor mij als voor de mensen rondom mij."