Sarah Puttemans, vriendin van Viktor Verhulst, enorm geschrokken door wat ze te lezen krijgt

door: COS
Sarah Puttemans en Viktor Verhulst
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans kennen we als influencer en vriendin van Viktor Verhulst. Ze is ook al iets langer dan één jaar bezig met vloggen.

Op YouTube heeft Sarah Puttemans deze week een nieuwe vlog geplaatst. Daarin heeft ze het over de dingen die ze op een dag eet. Wanneer ze een açai bowl gaat halen, moet er even iets van haar lever.  "Ik wou nog één ding zeggen waar ik van geschrokken was", kondigt Sarah aan.

"Normaal ga ik nooit in op negatieve reacties of commentaren en ik weet dat dit totaal niks met de video te maken heeft. Maar ik had dus een TikTok gepost over waar ik mijn favoriete açai bowl in Antwerpen ga halen en ik had dat in het Engels gepost. Ik had een voice-over gemaakt", vertelt Sarah.

"Op een gegeven moment krijg ik heel veel negatieve reacties van mensen die zeggen dat ik beter in het Nederlands blijf praten. Allemaal fine, maar dat is natuurlijk niet zo fijn om te lezen omdat je iets out of the box post", zegt Sarah. "Het is heel erg om te zeggen, maar ik wou zelfs mijn comments afzetten."

"Als mensen dit ook hebben onder hun video's: trek je daar alsjeblieft niet te veel van aan. Ten eerste: wat voor profielen zijn dat. Ten tweede: ik vind persoonlijk dat die mensen geen recht van spreken hebben over wat je doet. Ik vind dat heel bruut dat mensen zo kunnen zijn", aldus Sarah Puttemans.

@sarahputtemans

This is the place to get your acai bowl in Antwerp! 🤍🫐🍓🍌

♬ Calm LoFi song(882353) - S_R