Siska Schoeters reageert op relatiegeruchten met Niels Destadsbader

door: STG
Niels Destadsbader - Siska Schoeters
Afbeelding bron: Eén

Siska Schoeters presenteert deze zomer voor een tweede keer 'Zomerhit'. Dat doet ze aan de zijde van Niels Destadsbader.

Dat Siska Schoeters en Niels Destadsbader het goed met elkaar kunnen vinden, is al langer geweten. Een tijdje geleden dachten dan ook veel mensen dat het olijke duo een relatie zou hebben.

In 'Zomerhit Confessions' doet Siska dan ook een verrassende uitspraak over die geruchten bij Belle Perez. Daarin krijgt die laatste een aantal vragen voorgeschoteld zoals 'Wat is de grappigste roddel die je ooit over jezelf hoorde?'

"Dat ik Miss België ben geweest", zegt Belle. "Volgens mij staat dat zelfs op Wikipedia. Ik moet dat eigenlijk eens laten veranderen. Dat is eigenlijk wel de strafste, denk ik."

"Je bent nooit gelinkt aan iemand?", vraagt Siska zich af. "Want bij het minste... bijvoorbeeld ik heb een relatie gehad met Koen Wauters en met Niels Destadsbader."

"Je mag niet gewoon al even iets te vaak met iemand op de foto staan of: 'Oh, wat een mooi koppel!' Is dat bij jou nooit gebeurd?", bedenkt ze zich.