Tinne Oltmans deelt somber nieuws over gezondheid: "Gigantisch issue"

door: STG
Tinne Oltmans
Afbeelding bron: VTM

De opnames van 'Lisa' zitten er intussen op voor Tinne Oltmans. Ze wil zich nu verder focussen op haar muzikale carrière.

Tinne Oltmans deelt somber nieuws over haar gezondheid in De Morgen. Ze kampt de laatste tijd met heel wat vervelende issues.

"Mijn lichaam heeft mij al wel teleurgesteld", klinkt het. De actrice kampt met darmproblemen. “Dat is een gigantisch issue dat maar niet opgelost raakt. En dat is superfrustrerend, omdat ik mijn lichaam wel genoeg aandacht geef, en toch doet het wat het wil", zegt Tinne.

“Dus de dankbaarheid die ik voel omdat het mij de mogelijkheid geeft om te dansen en te zingen, wordt soms overschaduwd door frustratie", geeft ze toe. De constante pijn maakt haar ook prikkelbaar.

"Aangezien ik in de klassieke geneeskunde niet geholpen word, neig ik nu naar een holistische kijk op gezondheid. Soms weet ik niet of ik dat nu zweverig moet vinden of interessant, maar het is een piste die ik nog niet heb uitgetest, dus ik probeer deze nu te bewandelen”, besluit ze.