VRT maakt verrassende plannen bekend: "Niels Destadsbader wordt genoemd in de wandelgangen"

door: STG
Niels Destadsbader in 'De Ideale Wereld'
Afbeelding bron: VRT MAX

Er is al heel wat te doen geweest rond de overstap van Niels Destadsbader van VTM naar VRT. Die laatste komt nu met verrassend nieuws aanzetten.

Niels Destadsbader is momenteel wekelijks te zien op VRT1. Samen met Siska Schoeters presenteert hij ook dit jaar weer 'Zomerhit'. Enkele maanden geleden kwam de presentator nog in een mediastorm terecht.

In 'De Mediawatchers', een podcast van HLN, werd eerder al gereageerd op de overstap. Daar werd Niels eind vorig jaar omschreven "als een spits die nog niet scoort" volgens journalist Mark Coenegracht.

Intussen komt VRT met een verrassing van formaat. VRT komt binnenkort met een nieuwe talkshow. Dat wist Mark enkele maanden geleden al aan te kondigen in de podcast, en lijkt nu concreter te worden.

"Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar de VRT is bezig met een nieuwe talkshow”, klonk het toen bij televisiejournalist Mark Coenegracht. “Ik denk dat we daar geen half jaar meer op moeten wachten”, klonk het toen.

Volgens Het Laatste Nieuws wordt de naam van Niels Destadsbader in de wandelgangen genoemd. Of hij de talkshow ook echt zal presenteren, komen we binnenkort te weten.