Wow! Zita Wauters zorgt voor verrassing van formaat met compleet nieuwe look: "Prachtig!"

door: STG
Zita Wauters
Afbeelding bron: Instagram @zitawauters

Zita Wauters verschijnt sinds deze zomer steeds vaker op het scherm. Ze brengt dan ook regelmatig een bezoekje aan de kapper om er elke keer opnieuw weer tiptop uit te zien.

Het gaat hard voor Zita Wauters. Op dit moment is ze vooral te zien als gezicht in de backstage van 'Radio 2 Zomerhit'. Zita neemt ons al enkele weken mee achter de schermen van het programma op sociale media.

Nu Zita veel op televisie komt, krijgt ze ook regelmatig een nieuw kapsel aangemeten. Ze zorgt voor een verrassing van formaat. "Terug wat blonder voor @zitawauters na haar vakantie", schrijft BV-kapper Jochen Vanhoudt op Instagram.

De eerste reacties klinken alvast erg positief. "Heel mooi, Zita", "Nice" en "Je bent een beauty', klinkt het onder meer. Al is niet iedereen het daarover eens. "Het is mooi maar ik vind dat ze er eerder 30 dan 18 uitziet nu", klinkt het. "Een beetje te gemaakt naar mijn mening , en dat is jammer want ze is zó mooi naturel", "Oei… ziet er héél fake en oud uit. Precies het haar van Barbie. Snel terug naar de stralende brunette", klinkt het nog.