Nadat ze een hersenbloeding kreeg heeft Jean-Marie Pfaff belangrijk nieuws over zijn vrouw Carmen

door: PMN
Carmen en Jean-Marie Pfaff
Afbeelding bron: Photonews

Carmen Pfaff is nog steeds herstellende van een hersenbloeding. Ze kreeg die hersenbloeding tijdens een vlucht naar Mallorca.

Carmen lag even in een Spaans ziekenhuis maar werd intussen al overgebracht naar België. Ze verblijft in een revalidatiecentrum. Jean-Marie Pfaff geeft een update bij Het Laatste Nieuws.

Jean-Marie heeft zijn eigen museum geopend in het oude gemeentehuis van Beveren. “Ze kan niet te veel prikkels verdragen en de opening van het museum bijwonen is dan ook uitgesloten”, legt de ex-doelman uit.

“In mei kreeg ze een hersenbloeding tijdens een vlucht naar Mallorca. Ze heeft al een lange weg afgelegd: terug leren lopen, schrijven… Vermoedelijk moet ze nog zo’n zes weken in het revalidatiecentrum blijven.”

Jean-Marie zegt dat zijn leven en dat van zijn vrouw nooit meer hetzelfde zullen zijn. “Als ze weer thuis is, zal ik een deel van de zorg op mij nemen. Dit museum is in dat opzicht ook een beetje een afscheid van het publiek.”

“Ik zal in de toekomst niet zo vaak meer op uitnodigingen kunnen ingaan. Carmen heeft in het verleden heel wat offers gebracht voor mijn carrière, nu is het mijn beurt om er voor haar te zijn.”