Geen Peter Van de Veire in 'Big Brother' deze week? Dit is er aan de hand

door: COS
Big Brother - Geraldine Kemper en Peter Van de Veire
Afbeelding bron: Play4

Dinsdagochtend heerste er grote verwarring bij MNM. Peter Van de Veire kwam niet opdagen voor zijn 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow'. Later op de dag waren ook Esther Nwanu en Laura Govaerts nergens te bespeuren.

"We zijn ergens, maar we weten niet waar. Het zal een hele opdracht worden om te ontdekken waar we zijn. Er is hier niks. Behalve geblindeerde ramen, een schuifje, een toilet en hopelijk een bed", klonk het bij Peter Van de Veire, Laura Govaerts en Esther Nwanu.

Waar de dj's zitten, weet alleen de mysterieuze 'M'. Peter, Laura en Esther moeten zelf achterhalen waar ze zijn. Ze zijn volledig afgesloten van de buitenwereld zonder gsm en sociale media. Enkel als ze alle drie raden waar ze verstopt zitten, is 'MNM Breakout' afgelopen. 

Vervelend is wel dat Peter nog andere verplichtingen heeft. Zo voorziet hij de dagelijkse 'Big Brother'-afleveringen van een voice-over en staat hij elke zaterdag naast Geraldine Kemper in de studio voor 'Big Brother Live'. Of we hem deze week aan het werk zullen zien, is dus de grote vraag.

'MNM Breakout', vanaf dinsdag 18 januari van 6 tot 9 uur en van 16 tot 20 uur via MNM, VRT NU, MNM.be en in de MNM-app. Wie de locatie van de dj's juist raadt, maakt kans op een reis naar Boedapest.

Download nu de gratis app van Redactie24