BREAKING! MNM-gezicht neemt drastisch besluit na felle aantijgingen: “Ik verdwijn compleet uit beeld”

door: ASX
Wanne Synnave
Afbeelding bron: Instagram @wannesynnave

Radiozender MNM mag op zoek naar een vervanger voor presentator Wanne Synnave. In een openhartige Instagram-post liet de jonge MNM-dj weten dat hij noodgedwongen een stap achteruit zet om minder fraaie redenen.

“Ik heb te horen gekregen dat er meldingen gemaakt zijn tegen mij, die gaan over mijn gedrag dat als ongepast ervaren werd”, begint Wanne zijn bericht op Instagram. “Deze meldingen komen heel onverwachts, aangezien ik mijn contacten altijd als vertrouwelijk en met wederzijdse toestemming beschouwde”, gaat het verder.

Meer details wil de radiopresentator zelf niet kwijt, maar volgens Het Nieuwsblad zou Synnave ongepaste foto's en berichten verstuurd hebben naar minderjarigen. Ernstige feiten dus met verregaande gevolgen. “Ik verdwijn de komende tijd dan ook even compleet uit beeld. Ik zal dus niet meer te horen zijn op MNM”, luidt het officieel op Wanna's Instagrampagina.

De presentator beëindigt zijn post met een spijtbetuiging. “Ik wil graag eindigen met oprechte excuses, aan de betrokkenen die mijn gedrag als ongepast ervaarden. Het was nooit mijn bedoeling iemand te kwetsen of ongepast te benaderen. Het spijt me als dat wel gebeurd is”, besluit Wanne.

Synnave maakte zijn debuut op de jongerenzender in 2019 als sidekick van Peter Van de Veire in diens “Grote Peter Van de Veire Ochtendshow”. Na het verdwijnen van dat programma eerder dit jaar kreeg hij zijn eigen programma op zondagavond. Die leegte zal de radiozender nu dus zo snel mogelijk moeten zien op te vullen.