Viktor Verhulst waagt zich op zeer glad ijs: “Weet niet of ze dit leuk gaat vinden”

door: ASX
Afbeelding bron: Play4

In ‘De Vermeires’ wordt het vanavond een blij weerzien met Eva Pauwels, de ex van Jacques Vermeire en eveneens de moeder van hun kinderen Maxime en Julie. Het doet meteen ook de vraag rijzen waarom we in die andere docureeks, ‘De Verhulstjes’, nooit de mama van Viktor en Marie Verhulst te zien krijgen.

In ‘Viktor Vlogt’ op Play4 verklaart de zoon van Gert Verhulst waarom we Valérie (zo heet de moeder van Viktor en Marie nvdr.) nooit te zien zullen krijgen. “Ze staat absoluut niet graag in de belangstelling”, klinkt het kort en bondig.

Viktor waagt zich dan ook op glad ijs door tijdens zijn vlog een foto te tonen van zijn geliefde moeder Valérie, waarmee hij een supergoede band heeft. “Ik weet niet of ze het leuk gaat vinden dat ik deze foto toon”, vraagt Viktor zich dan ook luidop af.

Het gaat weliswaar om een kiekje uit de oude doos, maar volgens Viktor ziet Valérie er nog steeds even prachtig uit. “Alleen misschien met een rimpeltje meer”, lacht hij.

Valérie vormde zeventien jaar lang een koppel met Gert Verhulst. De twee gingen in 2003 uiteen nadat uitlekte dat de grote baas van Studio 100 een affaire had met toenmalig K3’tje Karen Damen. Lang bleef die romance niet duren. Kort daarop vond Gert het liefdesgeluk bij Ellen Callebout, met wie hij in 2019 trouwde.