Chiara uit ‘Big Brother’ stort in na vertrek van deze bewoner

door: ASX
Chiara Big Brother
Afbeelding bron: GoPlay

Na een heftige dilemmaweek waarin de emoties hoog opliepen, moest alweer de vijfde bewoner het ‘Big Brother’-huis in Amsterdam verlaten. Nadat Rob eerder op de week door zijn medebewoners genomineerd werd, belandden ook Jason en Jacqueline door toedoen van Ali op de pijnbank.

Het was Jason die als eerste uit zijn lijden verlost werd. Net zoals de week ervoor kreeg de jongste deelnemer van het spel het meeste aantal stemmen in zijn voordeel. Voor Jacqueline en Rob, die al voor de derde keer op het bord stond, werd het nog even bang afwachten.

Uiteindelijk trok de 55-jarige Jacqueline uit het Nederlandse Etten aan het kortste eind. Dat blijkt vooral een bijzonder zware opdoffer voor Chiara, die eerder op de week aangaf enkel met Jacqueline een band te hebben. Meteen na de exit van Jacqueline stortte de jonge Nederlandse dan ook helemaal in.

Ook Jacqueline zelf had het er zichtbaar lastig mee dat ze haar maatje moest achterlaten in het huis. “Chiara is als een dochter voor mij”, klonk het vol lof tijdens de live-uitzending. Of Chiara überhaupt nog veel zin heeft om haar avontuur in ‘Big Brother’ verder te zetten, is nog maar de vraag. “Als Jacqueline eruit gaat, dan mag ik volgende week genomineerd zijn”, gaf ze eerlijk toe aan medebewoner Ali.