Voor het eerst negatieve commentaren na 'James De Musical'

door: LHX
James Cooke in 'James, De Musical'
Afbeelding bron: Play4

Donderdagavond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van 'James De Musical'. Dit keer was Maaike Cafmeyer aan de beurt.

Elke week weer is 'James De Musical' een gigantisch succes. De Play4-kijkers staan ervan versteld wat James Cooke en zijn team klaarspelen en reageren dan ook steevast vol bewondering.

Deze week is dat iets anders. Wanneer James na de uitzending een bedankje deelt op Instagram, komen er heel wat giftige commentaren. Opvallend: die komen niet van mensen die de aflevering gezien hebben en slecht vonden, maar van mensen die de aflevering niet wílden zien.

"De digicorder staat op alle afleveringen opnemen... Deze heb ik heel bewust geannuleerd!", schrijven James' volgers. "Sorry, maar vanavond waren jullie mij kwijt..."

"Ik ben gedegouteerd door Maaike Cafmeyer. Ik kijk naar niets meer waarin ze meedoet", klinkt het ook. "Slechte keuze, James. Ze is een goede actrice maar geen leuke dame." "Verdient geen musical."

Er zijn gelukkig ook veel mensen die Maaike en James verdedigen. "Ik ben gedegouteerd door de walgelijke commentaren. Aan al die vrouwen: ik hoop dat jullie nooit zoiets zullen meemaken. Diep respect voor Maaike, een geweldige actrice en sterke vrouw."

"Prachtige aflevering, prachtige madam. Ik heb genoten." "Wat een opmerkingen, zeg. Ik vond het top."

"Ik heb massa's respect dat James zijn parcours niet laat bepalen door wat kortzichtige kijkers die niet weten wat narcisme en machtsmisbruik is. Dikke chapeau."