Conner Rousseau doet oproep aan iedereen na nieuws over geaardheid: 'Doe dit nu niet'

door: STS
Conner Rousseau
Afbeelding bron: Photonews

Conner Rousseau bracht een bericht over zijn geaardheid naar buiten. De voorzitter van Vooruit liet weten niet enkel op vrouwen, maar ook op mannen te vallen.

Hij deed dit in een video op YouTube, maar schreef ook het volgende op Instagram: "Vrienden, matekes, volgers. Ik moet jullie iets zeggen… Na een jarenlang gevecht met mezelf. Na nachtenlang piekeren. Na veel geroddel en gedoe heb ik beslist. Ik ga erover praten. Over mijn geaardheid."

"Het is 2023. En zogezegd voor niemand een issue. Dat zou het niet mogen zijn alleszins. Toch word ik er constant naar gevraagd. Word ik constant aangespoord erover te praten. Publiek, terwijl dit privé is. Wordt er over gelachen en verweten."

"Steek me niet in een kotje. Ik ben nog altijd zoekende. Ik heb diep gezeten, maar het gaat al veel beter. Ik heb fantastische vrienden die me helpen. Relativeren. Aanvaarden. Met een lach en een traan."

"Omdat alleen ik mijn verhaal kan vertellen en dat verhaal niet in een korte tekst past, heb ik een video opgenomen. Daarmee zeg ik in één keer alles wat ik erover wil zeggen."

"Ik weet dat er veel bagger en sh*t zal komen. Dat hoort er blijkbaar bij als je bekend bent. Ik zal me optrekken aan de mensen die me steunen."

"Hopend dat ik hierna wat meer mentale rust kan vinden. Hopend dat dit geen issue meer hoeft te zijn, voor niemand, nodig ik je graag uit even naar mijn video te kijken. Alles komt goed, toch?"