Uitspraak van Bart De Wever over misdaadjournalist zet kwaad bloed: “Walgelijk”

door: PMN
Bart De Wever
Afbeelding bron: Photonews

Bart De Wever heeft een uitspraak gedaan die hem niet in dank wordt afgenomen. Er wordt massaal gereageerd op zijn uitspraak.

Bart De Wever heeft donderdag een persconferentie gegeven naar aanleiding van de aanslag op Peter R. de Vries in Amsterdam, afgelopen maandag. De burgemeester van Antwerpen vreest dat het slechts een kwestie van tijd is voor dit ook in ons land gebeurt.

Op de sociale media circuleert er momenteel een filmpje over Bart De Wever. Die gaf commentaar over Joris, die een misdaadjournalist is.

“Het is altijd vervelend als een journalist een dossier kent”, horen we De Wever zeggen. “Dat is echt vervelend. Hij is de eerste die ze gaan afknallen op straat”, zei de burgemeester al spottend.

Maar er zijn heel wat mensen die toch aanstoot nemen aan die uitspraak van hem. “Dit is walgelijk”, klinkt het op de sociale media. “Wat een arrogantie van De Wever”, is ook nog een reactie.

“Het is maar een grapje”, merkt er nog iemand anders. “Weliswaar één met een slechte timing, maar Alex Agnew vertelt ook zo’n moppen.”