De genomineerden voor 'Zomerhit' zijn bekend!

door: LHX
Niels Destadsbader en Siska Schoeters tijdens 'Zomerhit'
Afbeelding bron: VRT

Deze zomer gaat opnieuw een hele reeks artiesten de strijd aan om de felbegeerde 'Zomerhit'-trofee. Wie dat zijn, is nu bekendgemaakt.

Niels Destadsbader en Siska Schoeters presenteren dit jaar opnieuw 'Zomerhit' vanuit Blankenberge. Op Radio2 heeft Niels de genomineerde artiesten bekendgemaakt.

De eerste tien die hij aankondigt, zijn zijn Leez met 'Toxic Lullaby', IIII met 'Unapologetically', Hannah Mae en Maksim met 'Ik wil dat je liegt', Laura Tesoro met 'Oya Lélé', Belle Perez met 'Bailale', Pauline Slangen met 'Energie', Berre met 'Break 'Em All', Günther Neefs met 'Zomerse dag', Bart Kaëll met 'Shalala' en Gustaph met 'Faith in what you feel'.

Dan zijn er nog Judith met 'Are you done?', Sam Gooris met 'Arrivederci', Francisco met 'Fake News', Aaron Blommaert met 'Egotrip', Camille met 'Oeh La La La', Garry Hagger met 'Zomerlicht', Bart Peeters met 'Zwemmen in de zee', Regi en Arno met 'Simple Life', Omdat Het Kan & Average Rob met 'On met la patate' en Yannick Bovy en Slongs met 'The Richest Man On The Planet.'

De kandidaten zullen tijdens de 'Zomerhit'-shows van 12 en 13 augustus hun songs voorstellen. Vervolgens vindt de grote finale plaats op zaterdag 31 augustus.

Vorig jaar haalde Pommelien Thijs de overwinning binnen met haar hit 'Erop of eronder'. Het is afwachten wie er dit jaar in haar voetsporen treedt.

Tags Zomerhit