Meghan Markle aangeklaagd door haar halfzus: "Wat ze beweert, klopt niet"

door: ISL
Afbeelding bron: Photonews

Meghan Markle ligt opnieuw onder vuur. Deze keer niet door het publiek of door de koninklijke familie, maar door haar halfzus Samantha Markle.

Samantha Markle legde een klacht neer tegen Meghan Markle wegens laster. Dat kwam 'Page Six' te weten na het inkijken van gerechtsdocumenten. Ze beschuldigd Meghan ervan leugens verteld te hebben tijdens haar veelbesproken Oprah-interview.

Meghan zou beweerd hebben dat ze enig kind is, terwijl dat niet het geval is. “De lasterlijke ondertoon is dat de aanklagende partij geen enkele relatie had met haar zus Meghan, dat zij nagenoeg vreemden van elkaar waren en dat de aanklagende partij een lucratieve carrière heeft opgebouwd door onware verhalen te verkopen terwijl ze niets weet van de jeugd van de gedaagde”, luidt de aanklacht van Samantha. 

Daarnaast is ze niet te spreken over het feit dat Meghan hun vader Thomas in een slecht daglicht plaatste. Dat deed ze volgens Samantha bewust. "Meghan beweerde dat ze zichzelf uit de armoede heeft gehaald, maar dat klopt niet”, aldus Markle.