Colruyt-klant lucht haar hart: "Triestig, dit werkt elke week op mijn zenuwen"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Photonews

Colruyt krijgt commentaar. Een klant is ontevreden over de werking van de Xtra app van de supermarktketen en laat dit duidelijk verstaan.

Colruyt promootte op Facebook de Xtra app. "Een efficiënt boodschappenlijstje dat al gesorteerd is volgens de indeling van je winkel? Bespaar tijd met het boodschappenlijstje van Colruyt in de Xtra-app."

"Tijd besparen? Werk eens aan jullie Xtra app. Triestig traag!", reageerde Cathy op het bericht. "Die app werkt elke week op mijn zenuwen." De vrouw legde vervolgens uit welk probleem ze er precies mee ondervindt.

"Een product ingeven lukt niet, dat vindt de app niet, waarna ik de streepjescode moet gaan scannen en dan vindt de app het wel. Geef mij maar terug de My Colruyt app, veel tijdbesparender. Ik ben aan het overwegen om opnieuw een papieren boodschappenlijstje te gebruiken."

Klantendienst van Colruyt

De klantendienst van Colruyt reageerde op het bericht. "Bedankt voor je feedback. We zijn nog volop aan het werken wat betreft het probleem met de snelheid van onze vernieuwde Xtra applicatie."

"Weet dat als je nog een ander technisch probleem zou opmerken je dit zelf kan doorgeven via de Xtra applicatie, onder 'profiel' - 'klantendienst' - 'meld een technisch probleem'. Zo hebben onze collega's onmiddellijk alle info die nodig is om dit verder vast te nemen en een oplossing hiervoor te zoeken! Groetjes, Ann."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp