Colruyt-klant stelt zich vragen: "Waar is mijn korting?"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Photonews

Colruyt pakte recent uit met een mooie kortingsactie. Maar een klant bleef teleurgesteld achter. Gelukkig was de klantendienst er snel bij om te helpen.

Colruyt gaf van 27 maart tot en met 30 maart 3 procent korting op de aankopen die klanten deden. De actie werd aangekondigd via sociale media. "Profiteer nu van 3% korting op je aankopen!", klonk het. "Bezoek je Colruyt tussen 27/3 en 30/3, want op paasmaandag nemen we een dagje rust."

Colruyt bevestigde dat de actie ook van toepassing was bij Collect&Go. Maar Lindsey meldde een probleem. "Ik heb juist mijn boodschappen via Collect&Go afgehaald en ik zie niet meteen ergens dat er 3% van de prijs is gegaan."

De klantendienst van Colruyt antwoordde enkele uren later al: "Hallo Lindsey, fijn dat je ook van deze korting wil genieten! Ik begrijp je bezorgdheid", schreef Jérémy van de klantendienst. "Maar maak je geen zorgen, ik help je graag verder. Check op je kassaticket of je de 'Globale korting' vindt, onder de rubriek 'Service en waarborgen'."

"Toch geen korting gekregen? Stuur ons gerust een privéberichtje met je reservatienummer, we kijken het heel graag voor je na. Geniet alvast van je paasvakantie."

Volg Redactie24 nu op Instagram