Goed nieuws voor de fans van Albert Heijn en Jumbo

door: STS
Albert Heijn
Afbeelding bron: Albert Heijn

De Nederlandse supermarktketens Jumbo en Albert Heijn blijven uitbreiden in België. Beide ketens hebben de voorbije dagen een nieuwe winkel geopend.

Vrijdag was het aan supermarktketen Jumbo om het 33ste filiaal in België te openen. Dat gebeurde in Lommel.

"We willen van de inwoners van Lommel échte fans maken door voortdurend hun verwachtingen te overtreffen", klinkt het.

"Dagelijks zullen we in onze winkel verse en smaakvolle producten aanbieden, waaronder een groot assortiment van lokale vleeswaren, bereid door onze eigen beenhouwers", zegt Mark Verbakel, ondernemer van Jumbo Lommel.

De gloednieuwe winkel in Lommel heeft een totaaloppervlakte van ruim 2.500 vierkante meter en biedt 137 parkeerplaatsen aan. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 20.00 uur. Op zon- en feestdagen is de winkel geopend van 08.00 tot 18.00 uur.

Albert Heijn

Ook Albert Heijn heeft een nieuwe winkel geopend. Dat gebeurde zaterdag om 10.00 uur, aan het Centraal Station in Antwerpen.

"De opening ging van start met een knal. Er stond massaal veel volk voor de deur voor de opening, een rij tot aan de overkant van de straat", klinkt het bij de supermarktketen.

"Het is een winkel met een fantastische ligging: net tegenover het Centraal Station van Antwerpen. Kom je met het openbaar vervoer (trein, tram) en blijf je graag lekker droog? Dat kan, want de winkel is ook via het premetrostation bereikbaar."

De winkel is 1.250 vierkante meter groot en belooft "een mix van straffe prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service".

"Daarnaast hebben we ook onklopbare openingsuren: de winkel is elke dag van het jaar open." Dat is van 07.00 uur tot 21.00 uur. Op feestdagen kunnen de openingsuren afwijken.