Grote zorgen om hen: "Hopelijk komen ze deze moeilijke tijd door"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Het zijn moeilijke tijden. Niet alleen voor de particulieren, maar ook voor de handelaars.

Bakkers, slagers, ze kreunen allemaal onder de hoge energiekosten. Zaterdag was er De Dag van de Klant. We stelden de vraag welke attenties jij gekregen hebt.

Een greep uit de reacties

"Ik bedien elke dag met een glimlach, als dat geen cadeau is!!??"

"Mijn vraag is waarom moet een klant iets krijgen, waarom is er de dag van de klant, dag van de secretaresse, dag van de poetsvrouw maar dag van de verkoopster dat bestaat niet ????"

"Wij doen bewust niet mee. Nog geen 1 jaar gedaan en zijn al 12 jaar bezig nu. Reden dat wij dat niet doen. We ontvangen onze klanten iedere dag met een grote glimlach en hebben altijd leuke babbels met onze klanten. En daar boven op proberen we vooral betaalbaar te blijven. Dat is dus iedere dag bij ons dag van de klant."

"Mooi aan de handelaars die hun klanten iets gegeven hebben. Ook begrip voor degene die niks gegeven hebben . Zijn moeilijke tijden voor iedereen en we hebben onze handelaars nog lang nodig. Hopelijk komen ze deze moeilijke tijden door!" 

"Bij onze bakker Raes mooi handdoek en bij Bio taste 2kg aardappelen. Hartelijk dank!"

"Bij Colruyt spekken een zak en een gratis heel groot plakkaat, als we thuis kwamen hadden ze de twee volledig aangerekend."

Tags