Klant doet ranzige ontdekking in Lidl: "En nu mag ik er zes maanden niet binnen"

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Een klant heeft een onaangename ontdekking gedaan in een winkel van supermarktketen Lidl. Nu is hij voor zes maanden gebannen.

De 59-jarige man was boodschappen aan het doen in een Lidl-filiaal in het Engelse Colne, toen hij een karton eieren met bijtsporen aantrof, alsof er een knaagdier aan geknabbeld had.

Hij lichtte het winkelpersoneel hierover in. Een personeelslid verzekerde hem dat er geen ratten in de winkel waren.

"Een personeelslid nam de doos en spurtte weg. Er werden zelfs geen verontschuldigingen geuit", vertelde de man aan Metro.

"Vervolgens werd de uitbater boos. Hij stak een tirade af en zei dat ik zijn personeelslid van streek had gemaakt. Hij zei dat ik die vrouw 'blind' genoemd had. Dat was helemaal niet het geval. Ik zei enkel: 'Als je het had gecontroleerd, had je het gezien'. Ik was niet onbeleefd, ik was gewoon volhardend."

De man zegt dat de manager weigerde om een foto van de doos te bekijken en hem in de plaats daarvan naar buiten stuurde.

Enkele maanden later kreeg hij een e-mail van de klantendienst van Lidl, waarin stond dat hij gedurende een half jaar geen voet in een Lidl-winkel mag zetten.

Lidl reageerde tegenover Metro door te stellen dat er een nultolerantie gehanteerd wordt op vlak van beledigend gedrag ten opzichte van het personeel.

"Dit maakt mij boos. Het was zo simpel, en ze schieten gewoon op de pianist. Geen idee waarom ze het op deze manier hebben aangepakt", aldus de ontevreden klant.

Ontdek nu de gratis app van Redactie24