Koppel beleeft bijzonder vervelend moment in Aldi

door: STS
Aldi
Afbeelding bron: Photonews

Een jongeman en een jonge vrouw hebben een bijzonder vervelend moment beleefd toen ze gingen winkelen in een Aldi-supermarkt.

De 25-jarige Luke en de 27-jarige Sarah stapten de vestiging van Aldi in het Engelse Redcar binnen, op zoek naar brood en melk.

Terwijl ze door de rekken struinden, beëindigden de personeelsleden echter hun shift en sloten ze de winkel. Luke en Sarah zaten opgesloten.

Het was pas toen de twee naar de kassa stapten, dat ze beseften wat er aan de hand was. Ze zaten uiteindelijk dertig minuten lang opgesloten. Ze belden de politie, die hen de raad gaf om een nooduitgang te proberen. Via de nooduitgang van het magazijn kon het duo zich uiteindelijk bevrijden.

"Toen we arriveerden waren er mensen binnen en zat er personeel aan de kassa's. We liepen wat rond, en het was pas toen we wilden gaan betalen dat we dachten: waar is het al het personeel?", verklaarde Sarah aan The Daily Star.

"Ik snap niet hoe het kon gebeuren en hoe niemand ons zag, want we waren ons niet aan het verstoppen."

De uitbater van het filiaal belde Luke daags nadien op en liet hem naar de winkel komen. Hij verontschuldigde zich en gaf hem een boeket bloemen en een krat bier cadeau.

Download nu de gratis app van Redactie24