Maak je wagen winterklaar met deze aanbiedingen van Aldi

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Wij zoeken dagelijks naar interessante aanbiedingen en promoties en vandaag viel ons oog op enkele Aldi-producten die goed van pas komen nu de winter voor de deur staat.

Zo verkoopt de supermarktketen een thermische autoruitbeschermer (afmeting circa 190 x 99 cm), die bescherming biedt tegen ijs, sneeuw en zon en temperatuurbestendig is van -50 °C tot 70 °C. De prijs bedraagt 1,99 euro.

Geen sneeuw of ijs moeten verwijderen is natuurlijk handig, maar je hebt er weinig aan als je wagen niet wil starten. Dan komen startkabels goed van pas. Aldi verkoopt er voor 14,99 euro. Ze zijn geschikt voor benzinemotoren tot 5.500 cc en voor dieselmotoren tot 3.000 cc, zijn geschikt voor batterijen van 12 V en 24 V en beschikken over een overspanningsbeveiliging. De maximale stroomsterkte bedraagt 350 A.

Voorts is er ook nog een batterijlader met druppellaadfunctie te koop voor 14,99 euro. Aldi verkoopt eveneens antivries-ruitenwisservloeistof; een bus van 5 liter kost 7,99 euro. Deze aanbiedingen zijn geldig vanaf zaterdag 28 november.

Auto - toebehoren
Afbeelding bron: Aldi