Misnoegde klant zegt Kruidvat waar het op staat: "Ze moesten dit verbieden!"

door: STS
Kruidvat
Afbeelding bron: Photonews

Een klant van Kruidvat heeft zich bijzonder boos gemaakt over de prijs van een product. De klantendienst van de drogisterijketen diende hem van antwoord.

De klant schreef op de Facebookpagina van Kruidvat: "Volgende week staat er in de reclame Gillette Fusion scheermesjes 20 stuks voor 64,99 euro + een cadeaukaart van 25 euro van Kruidvat zelf. En dan komt het! Er staat in grote letters bij: 55% goedkoper."

"Ik kan je nu al vertellen dat je de cadeaukaart zelf betaalt dan. Als je bijvoorbeeld bij Bol.com koopt ben je maar 40 euro kwijt. En die 64,99 euro is puur bedrog! En dan doen ze precies of het goedkoop is en dat ze nog een cadeau geven dat je tenslotte zelf gaat betalen! Dit soort reclames moesten ze verbieden en dat ze stoppen met de mensen te bedriegen en te beliegen en te bestelen."

Kruidvat wil klant verrassen met scherpe acties

De klantendienst van Kruidvat reageerde op het bericht. "Wat jammer dat je dit gevoel erbij krijgt. Het kan zijn dat de reguliere prijs van een product ergens anders goedkoper is. Wij bieden niet de laagste prijsgarantie maar proberen je als klant te verrassen met onze scherpe acties."

"Door middel van deze acties kunnen wij onze producten voor een verrassend lage prijs aanbieden. Ik wens je een fijne dag verder."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp