"Schaam u, Kruidvat!": Klant haalt vlijmscherp uit

door: STS
kruidvat
Afbeelding bron: MRO

Een klant van Kruidvat had het gevoel dat ze bedrogen werd in de winkel. De klantendienst reageerde professioneel.

"Opgelet: je wordt misleid", reageerde de klant op een bericht van Kruidvat op Facebook. "Kruidvat geeft bij Nivea-producten 2+1 gratis en daarbovenop eentje voor gezinnen in moeilijkheden."

"Bekijk je kassabon, er zijn tal van uitsluitingen die niet vallen onder de 2+1 gratis, terwijl het in de winkel wel zo gepromoot wordt. De enige die er beter van wordt is Kruidvat. Schaam u", sluit de vrouw af.

Actie van Kruidvat tegen verzorgingsarmoede

De klantendienst van Kruidvat antwoordde: "Vervelend dat je dit gevoel krijgt. Dat is niet wat wij willen! Via Kruidvat.be/nl/sameninactie lees je alles terug over onze actie tegen verzorgingsarmoede en zie je welke producten meedoen aan onze acties."

"Je koopt hierbij een deelnemende promo voor jezelf, wij doneren vervolgens een +1 product aan een gezin in armoede. Het extra product wat gedoneerd wordt hoef je dus niet in je winkelmand te leggen."

Privébericht sturen

"Heb je hier verdere vragen over, mag je ons altijd een privéberichtje sturen met een foto van je kassaticket", stelde de klantendienst nog voor. "Zo kunnen we met je meekijken en misschien voor wat meer opheldering zorgen!"

Volg Redactie24 nu op Instagram