"Zeer voordelig gsm-abonnement, plus exclusieve promotie": Testaankoop en telecombedrijf bieden dit nu aan

door: STS

Testaankoop gaat een samenwerking aan met Mega Telecom. Het gevolg is een exclusieve promotie op abonnementsformules voor mobiele telefonie.

Begin februari raakte bekend dat energieleverancier Mega ook gsm-abonnementen zou gaan aanbieden. "We lanceren een exclusieve promotie op de vier meest voordelige gsm-abonnementen van Mega Telecom", zegt Testaankoop nu.

"In vergelijking met de andere formules op de markt, blijken de vier gsm-abonnementen van Mega Telecom - Glow, Spark, Flash en Star - voor hun respectieve verbruiksprofielen zeer voordelig qua kostprijs per gigabyte en/of op basis van hun prijs per maand."

"De exclusieve promotie die we aanbieden, maakt deze abonnementen nog goedkoper. Deze promotie geldt het volledige eerste contractjaar", zegt de consumentenorganisatie.

Korting op maandelijkse kostprijs en meer gigabytes

"De promotie schuilt ten eerste in een korting op de maandelijkse kostprijs. Die varieert afhankelijk van het abonnement van 1 euro tot 4 euro per maand. Daarnaast voegt Mega Telecom exclusief voor deze actie ook extra gigabytes toe aan de abonnementen Spark (+ 3 GB), Flash (+ 20 GB) en Star (+ 30 GB)."

"Over de verschillende verbruiksprofielen heen kan je besparing zo oplopen van gemiddeld 32 euro tot 134 euro op jaarbasis ten opzichte van het bestaande aanbod van de andere operatoren."