Ex van Gers Pardoel schetst afschuwelijk verhaal over hem

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Gers Pardoel en Sélina Van Gool waren dertien jaar een koppel toen ze in 2020 definitief uit elkaar gingen. Sélina bleef wel nog een tijdje de manager van Gers tot bekend raakte dat ook dat niet meer mogelijk bleek.

Nu er een artikel verschijnt in een Nederlands weekblad deelt Sélina op haar Instagram Story privé-informatie over haar ex. Zo vertelt ze hoe hij haar zei dat ze zonder hem niets was. Sélina zou ook bedreigd zijn door het team van Gers. 

"Er werd mij wijsgemaakt dat als ik zou gaan, er gezorgd zou worden dat ik failliet zou gaan. Dat mijn kinderen vervolgens zouden worden afgepakt. Ik kreeg mails waarin stond dat als ik privézaken zou openbaren, de jaren van fysieke en mentale mishandeling, ik aangeklaagd zou worden voor smaad en laster", citeert Het Laatste Nieuws Sélina op Instagram.

Ze heeft ook nog een boodschap voor Gers Pardoel. "Beste, ik ben niet meer bang voor jou. Mijn bedrijf floreert en heeft leukere artiesten dan ooit. We hebben mooiere projecten dan ooit. En lieve, betrouwbare partners die ik al jaren mijn partners en kompanen mag noemen."