Het gaat helemaal fout op de set voor 'Thuis'-actrice Daphne Paelinck: "Alles werd zwart"

door: LHX
Daphne Paelinck
Afbeelding bron: Instagram

De tweede zwangerschap van 'Thuis'-actrice Daphne Paelinck verliep niet bepaald vlot. Door complicaties moest ze het grootste deel ervan doorbrengen in het ziekenhuis. Haar dochtertje Mae werd twee maanden te vroeg geboren.

Toen Daphne Paelinck zwanger was, was haar personage Christine dat ook. Ook Christine het moeilijk: ze verwachtte een tweeling, maar verloor een kindje. 

Daphne is blij dat ze met die verhaallijn kon tonen dat niet elke moeder na de bevalling op een roze wolk zit, vertelt ze aan TV-Familie. "Als je kindje er eenmaal is, word je verondersteld dolgelukkig te zijn, maar dat is niet altijd zo."

Voor haarzelf duurde het maar liefst een jaar voor ze haar problematische traject had verwerkt. Lange tijd had ze geen energie. Dat uitte zich ook op de set van 'Thuis'.

Zo kon ze de eerste drie maanden haar teksten niet onthouden. "Ik studeerde ze wel in en kon ze bij de repetities ook opzeggen, maar bij de opname lukte het niet en werd alles in mijn hoofd zwart. Ik wist niet wat er met mijn scheelde", getuigt ze. 

Download nu de gratis app van Redactie24