Na Peter in 'Familie' ook het einde voor Peter in 'Thuis? "Dan hoeft het voor mij niet meer"

door: COS
Peter in 'Thuis'
Afbeelding bron: Eén

In 'Thuis' zijn Peter en Kobe plots verdwenen. Aan het einde van de aflevering van dinsdag krijgen we een bebloede Kobe in het bos te zien, van Peter is er geen spoor.

Het gezicht en de handen van Kobe (Reynout Dekimpe) zitten onder het bloed. Dat belooft weinig goeds over het personage van wie we nog geen glimp konden opvangen: Peter (Geert Hunaerts).

Deze week moesten soapkijkers al afscheid nemen van Peter uit 'Familie'. Hij overleed na een woningbrand. Is Peter uit 'Thuis' hetzelfde lot beschoren en staat ons een wel erg onverwachte exit te wachten?

"Peter, het zal toch niet waar zijn, hè?", klinkt het verontwaardigd op sociale media. Sommige kijkers vrezen dat hij dood is en uit de reeks zal verdwijnen. "Dan hoeft het voor mij niet meer, als Peter uit 'Thuis' verdwijnt", klinkt het resoluut.

Veel kijkers geloven er echter in dat Peter blijft. Waarom? Omdat er de afgelopen maanden geen berichten zijn verschenen over het vertrek van Geert Hunaerts. Zoiets wordt meestal toch bekendgemaakt of lekt uit. Al merkt iemand op: "Bij Leo hebben we ook niets gehoord." Bang afwachten dus.

Tags Thuis