'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck geconfronteerd met vreselijke commentaren

door: LHX
Lynn Van den Broeck
Afbeelding bron: Play4

In 'Helden van het internet' gaat Eric Goens op zoek naar de mensen achter haatreacties op het internet. Hij spreekt hen aan over hun bedenkelijke uitspraken en probeert te begrijpen wat hen drijft.

Deze week is in onder meer 'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck te gast in 'Helden van het internet'. Zij wordt regelmatig geconfronteerd met bodyshaming op sociale media. De reacties die ze voorleest, zijn niet mals.

"En dan klagen ze over andere vrouwen waar hun man naar kijkt, die grotere borsten hebben. Een man heeft meer nodig dan mandarijntjes", luidt één ervan. "Minstens een D-cup of meer. Het is jammer dat ze met zulke kleine tieten op tv mogen komen", schrijft iemand anders.

Lynn moet ermee lachen, maar dat betekent niet dat ze immuun is voor dergelijke commentaren. "Ik kreeg in het begin heel veel negatieve reacties, en ik krijg ze waarschijnlijk nog steeds. Maar ik heb beslist om dat minder toe te laten in mijn leven en om daar minder mee geconfronteerd te worden", vertelt ze. "Het kan zijn dat er ook goeie reacties tussen staan, maar je onthoudt altijd die slechte reacties."