Antwerp-veteraan steekt hand in eigen boezem na blamage tegen Anderlecht: "Dat hebben we cash betaald"

door: MAB
Antwerp
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp ging gisteren in eigen huis pijnlijk onderuit tegen een goed georganiseerd Anderlecht (0-4). Middenvelder Faris Haroun blijft echter strijdvaardig.

“Het is een verdiende zege voor Anderlecht, zij hebben hun kansen afgewerkt", vertelde Haroun voor de camera's van Eleven Sports. "In de tweede helft gaven we hen te veel ruimte en werkten ze af aan 100 procent. Of het aan het systeem lag? We hebben verdedigend te veel fouten gemaakt, dan maakt het niet uit welk systeem je gebruikt. We hadden beter moeten verdedigen en hebben de fouten cash betaald."

"Dit is natuurlijk een tik, maar we krijgen snel kans op revanche. Onze fans? Ze zijn formidabel. De derde plaats is zeker nog mogelijk, er is nog niets beslist. Het is aan ons om donderdag beter te doen."

Op donderdag kijken Anderlecht en Antwerp mekaar opnieuw in de ogen op de vierde speeldag van de Champions' Play-offs. Het wordt de match van de waarheid voor 'The Great Old', dat nog steeds niet wist te winnen in de slotfase van het seizoen. De manschappen van coach Brian Priske tellen ondertussen al 10 punten achterstand op leiders Club Brugge en Union.