Benito Raman breekt prestigieus Europees record, maar lijkt daar allesbehalve blij mee

door: MAB
Benito Raman - Yari Verschaeren - Anderlecht
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht won zondag overtuigend met 3-0 van KV Oostende. De Brusselaars kwamen wel pas in de tweede helft echt aanzetten.

Benito Raman droeg zondag zijn steentje bij tijdens de overwinning van Anderlecht tegen KV Oostende. De spits verving in de 72ste minuut Joshua Zirkzee, en exact tien minuten later liet Raman de netten van Oostende trillen. Hij zit daarmee aan negen doelpunten dit seizoen, waarvan zeven als invaller.

En daarmee kroont hij zich tot meest beslissende invaller van Europa. Ook bij Anderlecht is hij de meest doeltreffende speler, met een doelpunt per 81 minuten. De kans lijkt echter klein dat Raman blij is met zijn statuut van beste invaller, want de spits liet al meerdere malen weten dat hij meer speeltijd wilt.

Zondag neemt Paars-Wit het op in de kraker tegen Antwerp. Bij winst springen de Brusselaars over The Great Old naar de derde plaats in het klassement.