Chelsea-coach Tuchel steekt Lukaku hart onder de riem: "Hij heeft het gewoon"

door: MAB
tuchel lukaku
Afbeelding bron: Photonews

Romelu Lukaku wordt de laatste dagen door menig analist en fan onder vuur genomen vanwege zijn mindere prestaties van de afgelopen weken. Ook coach Tuchel leek zijn geduld te verliezen, maar breekt nu een lans voor 'Big Rom'. 

 

Thomas Tuchel vergeleek Lukaku gisteren met Harry Kane van Tottenham en kapitein van de Engelse nationale ploeg. Volgens de T1 van The Blues is er nog geen reden tot paniek. "Die kerels zullen op het einde van het seizoen altijd wel hun goals gemaakt hebben. Omdat ze bewezen hebben dat zij dat kunnen. Het is wat ze doen."

"Hij heeft het gewoon en zal die neus voor goals ook nooit verliezen. We hebben intussen ook gesproken over hoe we het beste uit hem kunnen krijgen. Ik kijk wel eens naar wedstrijden hoor, en ik zie waar hij speelt, hoe hij speelt, en hoe hij dat deed bij Inter", ging Tuchel verder. De Duitser lijkt dus te blijven geloven in de Belgische spits. 

Lukaku kwam dit seizoen al 23 keer in actie voor de Londense topclub, maar lag ook een maand in de lappenmand. De Rode Duivel was tot nu toe al goed voor acht doelpunten, maar lijkt zijn draai nog niet helemaal gevonden te hebben.