Club Brugge heeft Ruud Vormer meer dan ooit nodig, al is het maar om brokken te lijmen

door: BVDO
Ruud Vormer
Afbeelding bron: Photonews

Superformiweldig loopt het op dit niet bij de dubbelvoudige kampioen van de Jupiler Pro League.

Blauwzwart begon met vijf op negen niet echt formidabel aan de competitie, terwijl iedereen verwacht dat ze er elke keer helemaal staan.

Dat de zomermercato nog loopt zal daar voor een groot stuk mee verantwoordelijk voor zijn. Spelers zijn bang voor hun plaatsje of zitten nog met een transfer in het hoofd.

Op dat vlak is er vooral in de ‘Hollandse divisie’ nog heel wat miserie mogelijk. Zo viel Bas Dost naast de ploeg, terwijl hij een half jaar geleden nog de missing link werd genoemd. Nu lijkt hij in het systeem van Clement overbodig.

En dan heb je ook nog Noa Lang. Is hij bezig aan zijn laatste wedstrijden en trekt hij tegen september nog naar Leeds? Of komt er nog een andere ploeg aan zijn mouw trekken.

Het worden nog spannende weken voor Club Brugge en daar zou Ruud Vormer wel eens eens belangrijke rol in kunnen spelen als kapitein. Al is het maar om alle brokken te lijmen, want momenteel loopt het bij blauwzwart niet zoals ze willen.

Als Club Brugge de maand augustus goed doorkomt, dan lijken ze in absolute pole position op weg naar een derde titel op rij.