'Doelman weigert aanbod van Club Brugge, Anderlecht mag wel nog altijd dromen'

door: JDH
Jesper Fredberg
Afbeelding bron: Photonews

Nu het vertrek van Bart Verbruggen en Hendrik Van Crombrugge zo goed als zeker is moet Anderlecht op zoek naar een nieuwe keeper. Een van de opties weigerde onlangs nog Club Brugge

Revelatie Bart Verbruggen vertrekt zo goed als zeker naar het Engelse Brighton, dat zo'n 20 miljoen euro wil betalen voor de Nederlander. Hendrik Van Crombrugge zou dus weer nummer één kunnen worden bij Anderlecht, maar hij vertrekt wellicht naar Racing Genk.

Anderlecht moet dus op zoek naar een nieuwe nummer één. Onder meer de Fransman Maxime Dupé (30) van Toulouse zou een optie zijn voor Anderlecht. Dupé is namelijk einde contract bij Toulouse. 

Dupé kreeg een aanbieding van Club Brugge, maar zou dat volgens L'Equipe naast zich neer gelegd hebben. Hij heeft namelijk geen zin om tweede doelman te zijn na Simon Mignolet

Bij Anderlecht zou Dupé wel eerste doelman kunnen worden en over paars-wit zou hij nog geen beslissing hebben genomen. En doordat hij transfervrij is zou Anderlecht dat geld ook kunnen gebruiken voor andere transfers.