Ex-Genkie Cyriel Dessers zorgt voor doodsbedreigingen in Nederland

door: MAB
Cyriel Dessers Feyenoord
Afbeelding bron: Photonews

Cyriel Dessers heeft zich ontpopt tot absolute publiekslieveling en sterkhouder bij Feyenoord. De voormalige Genk-speler plaatste zich met de Rotterdammers voor de finale van de Conference League. 

Het is echter nog maar de vraag of de Nederlandse topclub Dessers volgend jaar bij zich kan houden. De aanvaller moet vier miljoen euro opbrengen, maar aangezien Feyenoord in financiële problemen zit, kan dat nog een loodzware opdracht worden. 

Peter van Seventer, een fan van de Rotterdamse club, besloot daarom een inzamelactie op te starten om het bedrag binnen te halen. Dat is echter verboden door de FIFA. "Van Seventer besloot dan maar het geld aan de goede doelen Support Casper en het Sophia Kinderziekenhuis te schenken", staat er te lezen in Sporza. 

"Maar sinds maandagochtend krijg ik ineens doodsbedreigingen en dreigtelefoontjes", aldus de Fan bij AD. "Dan ben je toch gewoon niet goed in je pannetje? Ik ben dit voor de lol begonnen, niet omdat ik lekker op vakantie naar Curaçao wil of zo. Dat heb ik de laatste dagen voorbij horen komen, pure onzin."