Felice Mazzu dolgelukkig nadat hij eindelijk weer op sleutelspeler kan rekenen

door: MAB
Afbeelding bron: Photonews

Union staat op de laatste speeldag van de reguliere competitie tegenover hekkensluiter Beerschot. Na vijf speeldagen schorsing kunnen de Brusselaars eindelijk weer rekenen op Dante Vanzeir

En de kersverse Rode Duivel staat ook meteen in de basis tegen Beerschot. Voor Union is een overwinning van levensbelang om met een goed gevoel te beginnen aan de Champions' Play-offs. De manschappen van Felice Mazzu konden maar twee punten pakken in hun laatste drie thuiswedstrijden. 

"Het is belangrijk om zondag de drie punten te pakken", klonk het bij Mazzu. "Eerst en vooral omdat het onze laatste wedstrijd in de reguliere competitie is, en we verwachten bovendien heel wat volk. En natuurlijk willen we in eigen huis nog eens winnen, zodat we weten dat het ook in het Dudenpark nog lukt."

De terugkeer van zijn geliefde spits, Dante Vanzeir, stemde de oefenmeester dan ook gelukkig. "Zijn profiel hebben we zeker gemist. Maar we behaalden ook zonder hem goede resultaten, en ik heb verschillende dingen kunnen uitproberen."