Hein Vanhaezebrouck moet bijna huilen van wat zijn spelers doen in Europese topmatch

door: BVDO
Hein Vanhaezebrouck
Afbeelding bron: Photonews

KAA Gent speelde in de Conference League 1-1 gelijk tegen West Ham United. Hein Vanhaezebrouck was achteraf niet te spreken over twee van zijn spelers.

De 0-1 van West Ham viel na een snelle inworp van de bezoekers. Hein Vanhaezebrouck moest bijna huilen van wat zijn spelers deden, terwijl hij hen daarvoor op voorhand nog zo hard had gewaarschuwd.

“Mijn spelers staan daar nog high fives uit te delen voor de vorige actie, terwijl ik hen absoluut heb verwittigd dat de omschakelingen supersnel gaan in de Premier League. Dat Coufal ver ingooit, hadden ze bovendien al gezien. Heel jammer. Een te vermijden doelpunt”, klinkt het.

Vanhaezebrouck verwacht op zo’n moment veel meer van zijn spelers, maar dat gebeurde niet. “Je kan zoiets corrigeren door te communiceren en elkaar wakker te schudden, maar deze groep heeft dat niet in zich. Ik wil dat ook niet steken op het vertrek van Ngadeu, want hij had dat ook niet echt. Één iemand die iedereen wakker schudde was voldoende, maar dat is niet gebeurd.”