'Ik ben nooit de brave jongen die zal zwijgen, ook niet tegen Vincent Kompany'

door: BCM
Vincent Kompany
Afbeelding bron: Photonews

Benito Raman kwam Vincent Kompany vorig seizoen niet verder dan een statuut als invaller. De spits uitte ook enkele keren zijn teleurstelling.

Benito Raman maakte naam in ons land door zijn vroegere prestaties bij KAA Gent. Na omzwervingen in Duitsland kwam hij in 2021 bij RSC Anderlecht terecht. Bij de Brusselse club geraakte hij niet aan veel speelminuten.

Raman staat gekend als iemand die geen blad voor zijn mond neemt. Door de jaren heen is hij naar eigen zeggen wel volwassener geworden. "Als jonge speler zou ik veel kwader geweest zijn op Kompany, dan had ik hardere uitspraken gedaan", zegt Raman in 'Het Nieuwsblad'. 

Ramans seizoen bij Anderlecht was ook niet echt misluk, met twaalf goals en zes assists achter zijn naam. Zijn rol na de winterbreak was echter te beperkt. Toen sprak Raman zelfs even over een vertrek.

"Ik ga nooit de brave jongen zijn die zal zwijgen. Ik zal atlijd mijn mening geven en als dat in mijn gezicht terugkomt: so be it", klinkt het. "Ook bij Vincent Kompany, maar hij wist hoe ik in elkaar zat toen hij me haalde."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24