Januzaj maakt spraakmakende transfer in Spanje

door: MAB
Afbeelding bron: Photonews

De transfermarkt is helemaal aan het openbreken in Europa. Ook Rode Duivel Adnan Januzaj wordt weer gelinkt aan allerlei topclubs. De Belg is aan een uitstekend seizoen bezig, maar zijn huidige club, Real Sociedad, ziet het niet zitten om zijn contract nog te verlengen.

Want Januzaj zou een hoger loon eisen dan wat Sociedad wilt of kan betalen. Een verlenging van de overeenkomst tussen beide partijen lijkt er dus niet te komen. Enkele weken geleden werd de Rode Duivel nog met Barcelona en West Ham in verband gebracht, maar er lijkt een nieuwe gegadigde zich te melden. 

Zo weet journalist Ekrem Konur dat Sevilla aast op de offensieve middenvelder. De club uit Andalusië staat voorlopig op de tweede plaats in de Spaanse competitie op 8 punten van leider Real Madrid, maar met twee wedstrijden minder gespeeld. Sevilla zou de Rode Duivel een contract van twee jaar aanbieden met een optie op een extra seizoen.

Het is niet verbazingwekkend dat Januzaj opnieuw gegeerd is bij de Europese top. De middenvelder is in zeer goede vorm bij Sociedad. Zo scoorde hij gisteren nog tegen Deportivo Alaves (1-1).