Mag Club Brugge alweer hopen op een jackpot? "25 miljoen euro waard"

door: JDH
Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge is bijzonder goed aan het seizoen begonnen en staat na vier speeldagen al aan de leiding in de Jupiler Pro League. En het mag zich mogelijk alweer rijk rekenen. 

Club Brugge wervelt onder Ronny Deila weer en scoort ook bijzonder vlot de laatste tijd. In zijn laatste vier wedstrijden scoorde Club maar liefst 22 keer. Onder meer Skov Olsen, Zinckernagel, Thiago en Buchanan waren al goed bij schot. 

Maar het grootste goudhaantje bij Club Brugge lijkt misschien wel Antonio Nusa te worden. De 18-jarige Noor scoorde tegen RWDM eindelijk zijn eerste goal bij Club Brugge dit seizoen en hij heeft ook al twee assists achter zijn naam. 

Volgens de Nederlandse analist Suleyman Öztürk zal Nusa in de toekomst een absolute topper worden. "Nusa is de Noorse Kylian Mbappé. Die term is onzin, maar het is een jongen met veel snelheid, diepgang, creativiteit...", zegt hij bij VI. 

"Als je op zoek bent naar een speler voor de zijkant met creativiteit en snelheid, moet je bij Antonio Nusa zijn. Maar ik denk dat je nu al praat over 25 miljoen euro. Dit is één van de grote toptalenten van Europa", zegt Öztürk nog.