Makelaar Lukaku geeft opvallende hint: "Hij zit ook met deze club in zijn hoofd"

door: MAB
Kevin De Bruyne Romelu Lukaku Rode Duivels
Afbeelding bron: Photonews

De makelaar van Romelu Lukaku, de Italiaan Federico Pastorello, is de man die Big Rom terug naar Chelsea loodste. In een interview met Sky Sports vertelde Pastorello over een andere mogelijke toekomst van de spits: "Er was Chelsea, maar ook Real Madrid zat in zijn hoofd." 

Na een succesvolle passage bij het Inter Milan van Antionio Conte is Romelu Lukaku terug neergestreken bij zijn oude liefde: Chelsea. De Belgische spits wist in zeven Premier League wedstrijden al drie keer het doel te vinden en ook in de Champions League pikte hij al zijn goaltje mee.

Maar volgens zijn makelaar waren er nog kapers op de kust afgelopen zomer. "Hij zat na Manchester United altijd met Chelsea in zijn hoofd, maar ook Real Madrid moet ik toegeven. Dat is een andere droom van hem als het gaat om zijn carrière," aldus de Italiaan. 

Pastorello vertelde ook dat Inter-coach Conte enorm heeft geholpen bij de ontwikkeling van de Rode Duivel: Hij kan met links, rechts en het hoofd scoren. Hij had de kans om zichzelf persoonlijk te verbeteren". Lukaku scoorde in zijn laatste seizoen bij Inter 24 keer en gaf 11 assists.