'Mark van Bommel hakt knopen door bij Antwerp: deze spelers gaan niet mee op stage'

door: JDH
Mark van Bommel
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp wil dit seizoen bevestigen na de dubbel van vorig seizoen. Een aantal spelers moet wellicht niet meer hopen op een nieuwe kans. 

Antwerp lijkt nog niet helemaal klaar voor de Super Cup tegen KV Mechelen op 23 juli. In een oefenwedstrijd ging Antwerp met 0-3 onderuit tegen het Griekse AEK Athene. Maar de komende tijd wordt er nog stevig met de ploeg gewerkt. 

Antwerp vertrekt namelijk voor een oefenkamp naar Oostenrijk en trainer Mark van Bommel neemt 27 spelers mee, dat meldt Gazet van Antwerpen. Aanwinsten Lammens, Ondrejka, Udoh en Ilenikhena gaan uiteraard mee op stage. 

Van Bommel geeft ook kansen aan enkele jonge spelers die hun profdebuut moeten maken om zich te bewijzen. Maar er zijn ook enkele afwezigen in de selectie. Björn Engels, Birger Verstraete, Frank Boya en Michael Frey zijn er allemaal niet bij. 

Engels miste het volledige vorige seizoen door blessures, de andere drie kwamen terug van een uitleenbeurt. Maar zij lijken niet meteen op een kans te moeten rekenen bij Antwerp.