Mintjens keihard voor Antwerp en Paul Gheysens na uithaal: "Deur gesloten"

door: JDH
Paul Gheysens
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp zette met een statement de aanval in op de eigenares van de gronden van Tribune 2, Tania Mintjes. Maar dat zou nu wel eens in het gezicht van Paul Gheysens en co kunnen ontploffen. 

Een paar weken geleden leek er toenadering te zijn tussen beide partijen, maar alles is nu weer bij af. Antwerp zette vol de aanval in op Mintjens en haar familie, omdat ze zich volgens Antwerp beter presteren in de media dan werkelijk het geval is. 

"Deze dame en haar entourage stellen telkens weer bijkomende vragen en nieuwe eisen die onredelijk en bijgevolg onaanvaardbaar zijn. De club en andere stakeholders hebben het gevoel dat ze aan het lijntje worden gehouden", schreef Antwerp. 

Maar dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij Mintjens, die via haar zaakwaarnemer Francis Vanderhoydonck reageerde bij Het Nieuwsblad. "De deur bleef openstaan voor overleg, maar met dit communiqué heeft Antwerp ze gesloten."

"Proberen ze op deze manier de zwartepiet in het kamp van mevrouw Mintjens te steken? Ik weet niet wat het opzet van de club is."